Helga

Leefstijl coach

Leefstijl is een algemeen begrip. Leefstijl heeft voor iedereen een andere betekenis. Daarom is het belangrijk dat ik als leefstijlcoach mijn begeleiding afstem op de individuele interpretatie van uw ‘Leefstijl’. Leefstijlcoaching is voor mij dan ook per definitie maatwerk.

“Onderschat nooit de kracht van kleine stapjes.”

Founder & Personal Trainer

Feiten

Opleiding

Ik ben mijn opleiding in sport begonnen op de Christelijke Academie Lichamelijke Opvoeding in Zwolle (CALO), heb mij tijdens het werk als sportlerares gericht op de Motorische Remedial Teaching en heb mij de laatste jaren verdiept in leefstijlbegeleiding.

Favoriete lessen

Er is eigenlijk maar één les waar ik letterlijk voor ‘warmloop’. Dat is de les waarbij ik dames begeleid bij het uitvoeren van oefeningen op muziek. Ik vind het daarbij een uitdaging om de oefeningen zo aan te bieden dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan uitvoeren.

Favoriete sport

Zelf vind ik het leuk om op de racefiets een eind te gaan fietsen, maar doe dat dan op een ontspannen manier. Daarnaast vind ik het vooral leuk om lekker in het bos een stuk te gaan wandelen.

Diploma’s

 • Christelijke Academie voor Lichamelijke Oefening (Zwolle)

 • Motorische Remedial Teaching

 • Leefstijl Coach (AVLEG, Driebergen – Zeist)

Deze lessen geef ik

Fit & Shape

Combi kracht en conditie

Wandelen

Ontspanning

Leefstijlcoaching

Bewegen, voeding en ontspanning

Lijkt het u leuk om een keertje mee te gaan wandelen?


Vindt u het leuk om een keertje mee te gaan wandelen? Samen met een groepje van maximaal 8 mensen onder leiding van een ervaren docente het bos in, van de natuur genieten en lekker en ontspannen bezig zijn? U bent meer dan welkom!

Meer weten of opgeven? Dat kan via onderstaand contactformulier.

  Ik wil graag meer informatie over :

  Leefstijl
  Onderzoek
  Groepslessen
  -----------------------------------------------
  (u kunt meerdere keuzes maken)
  © 2020 Leefstijl Expertise Centrum Veenendaal.  ALL RIGHTS RESERVED