Blogs van het Leefstijl Expertise Centrum

Korte uiteenzetting van de voorwaarden voor het openstellen van de deuren van Centrum voor Bewegen in het Leefstijl Expertise Centrum:

Vanaf woensdag 1 juli mogen de deuren van Centrum voor Bewegen weer open, maar er worden aan het openstellen daarvan wel voorwaarden verbonden. Deze voorwaarden geven we hieronder puntsgewijs weer:

De belangrijkste regels waar we ons aan moeten houden:

1. Triage: we moeten u bij binnenkomst een aantal vragen over uw gezondheid stellen, dit doen wij mbv een vragenlijst. Bij binnenkomst ziet u op een statafel een vragenlijst liggen, waarvan u de vragen door dient te nemen en bij akkoord uw naam te noteren. Heeft u verkoudheidsklachten (hoesten etc.), koorts of bent u benauwd dan vragen wij u thuis te blijven tot de klachten verdwenen zijn.

2.  Handdoek is in de fitness- en groepleszaal verplicht.

3.  Sporters moeten onderling (ook tot de medewerkers) 1,5 mtr afstand houden.

De branchevereniging adviseerd nog enkele aanvullende voorzorgsmaatregelen:

  1. Bij binnenkomst kunt u direct uw handen ontsmetten.
  2. Er is een routing uitgezet die maakt dat de anderhalve meter afstandsregel eenvoudiger nagekomen kan worden.
  3. We gebruiken alleen de vooringang, de achteringang is alleen beschikbaar voor mensen die erg slecht ter been zijn en/of met de auto moeten komen.
  4. Het aantal reserveringen voor fitness is, voor de eerste halve week, 5 personen  per half uur,  dus 10 personen per uur. Wanneer u om b.v. 10.30 uur reserveer komt u om 10.30 uur binnen, u kunt gewoon een uurtje (afhankelijk van uw programma iets langer) sporten.
  5. Het aantal reserveringen voor een sportlessen / groepsles is vooralsnog 8 personen per les.
  6. Toiletten, douches en kleedruimten mogen gewoon gebruikt worden.

U dient uw bezoek vooraf te reserveren in het daarvoor beschikbare reserveringssysteem op onze nieuwe site (www.lecv.nl, tabblad ‘Mijn Lec’, ‘Reserveren’). Nb Anderen kunnen uw naam niet zien als u een reservering gemaakt heeft. Wij vragen u dringend precies op de gereserveerde tijd te komen.Kunt u onverwachts niet op uw gereserveerde tijd, dan graag dit zsm telefonisch aan ons doorgeven: 0318-645090. Wij halen uw reservering er dan uit, daarmee kan iemand anders uw plaats overnemen.

Zodra we zien dat een en ander goed verloopt zullen we meer mensen per half uur toelaten. Het heeft uiteraard allemaal te maken met de ‘anderhalve meter’ regelgeving die maakt dat besmettingen geen kans krijgen. We doen hierbij een beroep op de (eigen) verantwoordelijkheid van onze sporters.

Zowel in de fitnessruimte als de sportzaal/groepsleszaal is een luchtafvoer systeem geïnstalleerd die een drievoudige capaciteit heeft van hetgeen voorgeschreven is.Hiermee nemen wij het zekere voor het onzekere, voor uw en onze veiligheid.

Wij zijn er zeker van dat het sporten bij ons op een veilige manier plaats kan vinden en hopen iedereen vanaf aanstaande woensdag (1 juli) weer te mogen begroeten.

Wanneer u ideeën, vragen/opmerkingen, etc heeft dan horen we dit graag.U kunt het persoonlijk aan een van de medewerkers doorgeven of ons mailen:  (info@centrumvoorbewegen.nl en info@lecv.nl).

Eindelijk weer open!!!

Oh, en we hebben een nieuwe site die we vanaf 1 juli online gaan zetten.

Enkele weken geleden kregen we het verlossende bericht van Mark Rutte. In tegenstelling tot het eerdere bericht dat de deuren van sport- en fitnesscentra pas vanaf 1 september weer open mogen, hebben we vanuit de branchevereniging voor elkaar gekregen dat we vanaf 1 juli weer open mogen. Mits de situatie omtrent Corona niet verslechtert uiteraard.

Woensdag 1 juli is het dus zover. Leefstijl expertisecentrum Veenendaal is er inmiddels helemaal klaar voor. Er staan overal ontsmettingsmiddelen, we hebben een routing aangebracht, in de groepslesruimte hebben we aangegeven waar iedereen mag staan of liggen, er is zowel in de fitness- als in de groepslesruimte een luchtinstallatie aangebracht en we hebben overal aanduidingen met het protocol neergezet.

Kortom, wat ons betreft kunnen we beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *© 2023 Leefstijl Expertise Centrum