Onze prijzen


Het sporten binnen het Leefstijl Expertise Centrum wordt georganiseerd door Centrum voor Bewegen, Onderzoek & Training. Centrum voor Bewegen is specialist in beweeg-, oefen- en trainingsprogramma’s voor mensen met een beperking. Mensen met een lichamelijke beperkingen in het algemeen en mensen met een chronische (functie)beperking en ouderen in het bijzonder.

Sporten bij Centrum voor Bewegen kan al vanaf 23,50 euro per maand (1 keer per week).

Overige dienstverlening

Intake

Wanneer u bij het Leefstijl Expertise Centrum wilt gaan starten met sporten, vragen we u even samen tijd te nemen om vast te stellen wat uw doelstellingen en wensen zijn. Daarnaast nemen we even tijd voor het stellen van wat vragen (waaronder bijvoorbeeld medicijngebruik) en om te kijken waar u staat op het gebied van conditie en kracht. Het daarbij behorende onderzoek is inbegrepen en wordt gevolgd door een uitgebreid advies en het maken van een oefen-, bewegings- of trainingsprogramma. Maatwerk is ons onderscheidend vermogen!

Kosten € 59,90
Onderzoek

Onderzoek naar uithoudingsvermogen, energiestofwisseling, luchtweg, etc. is zowel apart als aanvullend aan een abonnementsvorm mogelijk.

Vanaf € 32,50
Biometrie

Onderzoek naar de lichaamssamenstelling. We doen dit onderzoek met exact dezelfde apparatuur als in het ziekenhuis gebruikt wordt (de Inbody 770). Een perfecte aanvulling op het onderzoek naar het rustmetabolisme. 

Kosten € 29,90
Individuele begeleiding

U kunt individueel begeleid worden bij het sporten en trainen. De begeleiding wordt gedaan door een bewegingstherapeut of trainer en de prijzen zijn per uur.

vanaf € 37,50
Stoppen met roken

Binnen het Leefstijl Expertise Centrum bieden we ook een stoppen-met-roken-cursus aan. De aangeboden cursus wordt in combinatie met het sporten aangeboden en de begeleiding is individueel.

Op aanvraag
Massage

Het is mogelijk een afspraak te maken met de massagetherapeute. Een massage duurt gemiddeld een halfuur. De massagetherapeute biedt verschillende massages aan, waaronder therapeutische massages.

vanaf € 25
Runnersworld

Binnen het Leefstijl Expertise Centrum komt meerdere keren per week iemand van Runnersworld om mensen te adviseren op het gebied van schoenen en sportkleding. De kleding kan aangeschaft worden via Runnersworld Ede. Iedereen die bij het centrum sport, krijgt korting en een kortingsbon.


Kadobon

Wilt u iemand een abonnement of onderzoek cadeau doen? Ook dat kan. Er zijn verschillende mogelijkheden.
© 2020 Leefstijl Expertise Centrum Veenendaal.  ALL RIGHTS RESERVED