Fysiotherapie

Soms is bewegen niet vanzelfsprekend. Uw lichaam doet pijn of werkt niet (meer) zoals u gewend bent. Mogelijk kan fysiotherapie dan helpen. Fysiotherapie voorkomt, verhelpt en vermindert lichamelijke klachten en kan er op die manier voor zorgen dat u optimaal kunt (blijven) bewegen.

De zorg van de fysiotherapeut past bij uw persoonlijke situatie en is gericht op het doel dat u wilt bereiken. Soms krijgt u alleen advies, soms ook een behandeling, en soms vindt overleg plaats met andere disciplines binnen het LECV. Alles met de focus op een zo goed en compleet mogelijke behandeling. De praktijk vindt u in een omgeving die het herstel bevordert.

Onze fysiotherapeute, Nancy, is tevens manueel therapeute en heeft jarenlange ervaring met rug-, nek- en schouderklachten. Ook voor andere klachten en of vragen kunt u haar altijd aanspreken. Juist de persoonlijke aandacht en ongedwongen sfeer is waar zij voor staat.

Fysiotherapie wordt vaak (deels) vergoed uit de aanvullende verzekering. Nancy kan u hier meer over vertellen. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u haar bereiken op 06 45 73 42 21. Zij is in het LECV te vinden op maandag-, donderdag- en dinsdagochtend.© 2023 Leefstijl Expertise Centrum