Ons aanbod

Fitness

Bewegen voor jong en oud. U heeft een persoonlijk beweegprogramma en krijgt persoonlijke begeleiding. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van ouderen en mensen met een beperking. Ook met stress- en covid-klachten kunt u bij ons terecht.

Groepslessen

Sporten moet leuk zijn om het vol te kunnen houden. Daarom bieden wij verschillende groepslessen aan. Werk aan uw conditie met Fit & Shape of spinning, of versterk uw spieren met core stability! Met de buitensporters gaan we een eindje hardlopen of fietsen.

Leefstijlcoaching

Leefstijl is een breed begrip. Niet alleen beweging en voeding spelen een rol in je gezondheid, maar ook bijvoorbeeld je ontspanning en slaap. Wilt u ook een gezondere leefstijl? Wij kunnen u hierin begeleiden. Dat kan individueel of in groepsverband.

Onderzoek

Wij gebruiken verschillende onderzoeken als wetenschappelijke basis voor onze adviezen. Het inspanningsonderzoek bijvoorbeeld gebruiken wij om te weten te komen hoe u op de meest veilige en effectieve manier kunt trainen.


Fysiotherapie

Een fysiotherapeut kan u helpen bij het verhelpen of verminderen van fysieke klachten. Onze fysiotherapeut is gespecialiseerd in manuele therapie.

Massage

Heeft u last van uw nek of schouders of wilt u zich gewoon even lekker ontspannen? Met een professionele massage van onze masseur komt u helemaal tot rust.© 2023 Leefstijl Expertise Centrum