Leefstijlcoaching


Leefstijl is een algemeen begrip. Leefstijl heeft voor iedereen een andere betekenis. Daarom is het belangrijk dat ik als leefstijlcoach mijn begeleiding afstem op uw individuele interpretatie van uw ‘Leefstijl’. Leefstijlcoaching is voor mij dan ook per definitie maatwerk.

Maatwerk betekent een plan van aanpak dat past bij wie u bent en wat u wilt. U bepaalt de doelstelling en u heeft de regie in handen.


Leefstijl

Inspanningsfysiologie


In de praktijk voor ‘Praktische Inspanningsfysiologie’ doen we onderzoek naar de manier waarop het lichaam reageert op inspanning. Wanneer een sporter wil weten welke trainingszones voor hem of haar het beste resultaat opleveren, is een inspanningstolerantieonderzoek het enige juiste middel om dat te bepalen. Maar ook wanneer iemand COPD heeft (luchtweg- of longaandoeningen) is het bepalen van de meest effectieve intensiteit van groot belang om veilig en effectief te kunnen bewegen of sporten.


Inspanningsfysiologie

Fitness


In het Leefstijl Expertise Centrum kunt u ook sporten. Centrum voor Bewegen is daarvoor de verantwoordelijke partij. Centrum voor Bewegen is geen gewoon fitnesscentrum. Wij zijn een preventiecentrum en daarmee gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met beperkingen. Er werken bewegingsagogen en bewegingstherapeuten die opgeleid zijn in het veilig, verantwoord en effectief begeleiden van mensen met beperkingen.


Fitness

Groepslessen


Sporten moet leuk en gevarieerd zijn om het lang vol te kunnen houden. Daarom bieden we naast fitness ook groepslessen aan. Daarbij moet gedacht worden aan functionele krachttrainingen, maar ook buitenlessen zoals bootcamp en hardlopen.

De diversiteit aan mogelijkheden, zowel binnen als buiten, maakt dat er altijd iets te gedaan kan worden wat leuk is.


Groepslessen

Persoonlijke begeleiding


In bepaalde gevallen is het individueel begeleiden van mensen bij bewegen essentieel. Wanneer iemand bijvoorbeeld ten gevolge van een burn-out gedoseerd moet gaan bewegen, is de persoonlijke begeleiding van een van de bewegingstherapeuten een belangrijkste voorwaarde voor het bereiken van de gestelde doelstellingen.


Persoonlijke begeleiding

Wandelen en lopen


Loopinstituut Ruud Sokolowski (LRS) is er voor alle hardlopers en sportief wandelaars die met de juiste training en coaching blijvend gezond en fit willen blijven.
Er is veel aandacht voor de loop- en wandeltechniek. Maar ook plezier hebben om in groepsverband met elkaar te lopen is belangrijk. Daar draait het bij ons om.
Iedere deelnemer krijgt persoonlijke aandacht: doelen worden met elkaar besproken en de training en coaching worden daarop afgestemd.
Belangrijke kernwaarden: professionaliteit, persoonlijkheid, integriteit, deskundigheid, beleving, passie, veiligheid en verantwoordelijkheid.


Wanelen & lopen

Fysiotherapie


Wij zijn op zoek naar een zelfstandige fysiotherapeut met de ambitie een eigen praktijk te gaan starten. Binnen Leefstijl Expertise Centrum maken ruim 550 mensen gebruik van verschillende diensten waaronder sport en fitness en leefstijl begeleiding van geaccrediteerde leefstijl coaches. Er is een volledig ingerichte praktijk ruimte beschikbaar en er bestaan uitbreidingsmogelijkheden voor een tweede, eveneens ruim opgezette praktijk ruimte. Verder beschikt het centrum over een ‘koffie corner’ en een ruimte om groepsbehandelingen te doen.


Fysiotherapie

Stoppen met Roken


Stoppen met roken is nog steeds voor veel mensen een erg lastige opgave. De stoppen-met roken-trainer kan hierbijhelpen. Binnen het Leefstijl Expertise Centrum maken we gebruik van een van de meest succesvolle stoppen-met-roken-cursussen die in Nederland worden aangeboden. Het slagingspercentage is ruim 80%! De cursus wordt gegeven door een geaccrediteerde stoppen-met roken-trainer. Meer weten? Neem contact met ons op.


Stoppen met roken

Massage


Massagepraktijk Oostermeijer is een sfeervolle massagepraktijk gevestigd in het Leefstijl Expertise Centrum te Veenendaal. In deze massagepraktijk kom je volledig tot rust. Heb je gesport, ben je vermoeid, of heb je last van je nek of schouders of wil je gewoon even ontspannen. dan zorgt Annette voor een professionele massage waardoor je je weer als ‘herboren’ voelt.


Massage

Meer informatie of een afspraak maken?

    © 2020 Leefstijl Expertise Centrum Veenendaal.  ALL RIGHTS RESERVED