Annette

In het dagelijks leven werk ik als managementassistent bij diverse organisaties waarnaar ik word gedetacheerd. De massages die ik sinds 2015 binnen het LECV uitvoer, doe ik naast mijn gewone werk en vooral voor mijn plezier. Ik haal namelijk veel voldoening uit de behandelingen die ik mijn cliënten geef!

Ik ben in 2014 met massage begonnen. Mijn moeder was tot die tijd mijn enige cliënt: ik gaf haar geregeld een massage van ongeveer tien minuten, en ik vroeg me af hoe een masseur dat toch zo lang kon volhouden.. Nou, dat heb ik dat jaar geleerd in een cursus ontspanningsmassage. Hierop volgden verschillende andere cursussen om zo mijn expertise uit te breiden. Momenteel ben ik bezig met de cursus sportmassage. Wat velen niet weten is dat sportmassage goed kan helpen bij klachtenbehandelingen! Meestal wordt eerst aan de fysiotherapeut gedacht, terwijl fysiotherapie niet altijd nodig is. Zo heb ik in het LECV ook al veel sportieve mensen met succes kunnen behandelen.

In mijn vrije tijd zoek ik vaak het bos op met mijn hond. Daarnaast doe ik soms aan hardlopen (parcours van 5 km), maar mijn echte passie ligt bij tennis!

Life is a question and how we live it is our answer.


Diploma’s

  • Ontspanningsmassage

  • Tennisarmspecialisatie

  • Stoelmassage en stoelmassagespecialisatie

  • Tafelspecialisatie© 2023 Leefstijl Expertise Centrum