Annette Oostermeijer

Massage

Massagepraktijk Oostermeijer is een sfeervolle massagepraktijk gevestigd in het Leefstijl Expertise Centrum te Veenendaal. In deze massagepraktijk kom je volledig tot rust. Heb je gesport, ben je vermoeid, heb je last van je nek of schouders of wil je gewoon even ontspannen? Dan zorg ik voor een professionele massage waardoor je je weer als ‘herboren’ voelt.

“Life is a question and how we live it is our answer.”

Gary Keller
Founder & Personal Trainer

Feiten

Opleiding

In september 2014 ben is Annette bij Libosan Massage Instituut in Houten gestart met de cursus ontspanningsmassage. Annette werd getriggerd om een massagecursus te gaan volgen doordat zij regelmatig bij een goede bekende van de nek en schouders voor tien minuten masseerde en zich afvroeg hoe men dat toch een half uur volhoudt? Na het volgen van deze ontspanningsmassage cursus, volgden er meerdere en ze is ook nog lang niet uitgeleerd. Vanaf september start Annette met de cursus sportmassage. Dat past prima bij de bezoekers van het Leefstijl Expertise Centrum Veenendaal die door het sporten bijvoorbeeld wat spierpijn hebben.

Favoriete sport

Als klein meisje is Annette begonnen met atletiek, maar verruilde deze sportverenging een paar jaar later voor de tennisclub TV Spitsbergen, en tennis is nog altijd haar favoriete sport. Daarnaast rent Annette een keer of vier per jaar 5 kilometers, en vind ze het erg leuk om met de hond te wandelen. Op het werk doet Annette mee met bootcamp. Je zult haar niet een van Dam tot Damloop of halve marathon zien lopen, dat is voor haar eenvoudigweg veel te ver.

Favoriete lessen

Een enkele keer deed Annette mee met TRX of core stability, en heeft één van de instructuers van het Leefstijl Expertise Centrum haar zover gekregen dat een enkele keer mee te doen met spinning, maar bij het LECV weten ze: tennis heeft echt mijn voorkeur! Gedurende de coronaperiode dat iedereen zo’n beetje thuisbleef, heeft Annette regelmatig gesport via YouTube met P.E. with Joe, een Brit die elke ochtend een half uur online sportles gaf. Dat vond ik echt superleuk!

Diploma’s

  • Diploma ontspanningsmassage

  • Diploma tennisarm specialisatie

  • Diploma’s stoelmassage en stoelmassage specialisatie

  • Diploma tafelspecialisatie (o.a. klachten in rug, schouders en nek)

  • Diploma voor NGS sportmassage hoop ik in 2021 te behalen

Deze massages geef ik

Ontspanningsmassage

Ontspannen en herstellen

Stoelmassage

Ontspanning voor op ’t werk

Klachtenbehandeling

Behandeling van fysieke klachten met behulp van massage


© 2023 Leefstijl Expertise Centrum