Afmelden    |    Bekijk online
Nieuwsbrief week 43

Beste sporter,

 

Zoals u inmiddels weet vindt aanstaande maandag een belangrijke verandering in de organisatie plaats. Marco heeft de afgelopen week afscheid genomen van onze sporters en van de collega's, en begint 1 november met een nieuwe baan. Wij geloven dat deze verandering voor zowel Marco als ons kansen oplevert.

 

Wij gaan ons uiterste best doen er een leuke en goede nieuwe start van te maken. En we hopen dat Maikel zich snel thuis gaat voelen bij ons en bij u!

Wisseling van de wacht

Volgende week neemt leefstijlcoach Maikel Hevel de taken van Marco over. We weten van Maikel dat hij er enorm veel zin in heeft!

Maikel is een erg toegankelijk persoon en heeft veel ervaring met het begeleiden van mensen, onder andere vanuit zijn vorige functie binnen een arbobedrijf. De komende tijd richt hij zich, samen met Helga en Dennis, op de inhoud en ontwikkeling van leefstijlbegeleiding.

Wij hopen dat iedereen snel aan Maikel gewend is en dat het niet lang duurt voordat hij zich helemaal op zijn plek voelt binnen het Leefstijl Expertise Centrum. Wij wensen hem daarbij veel succes!

Meer inhoud aan lessen core stability en spinning

Het vertrek van Marco betekent ook dat we een erg creatieve lesgever zullen gaan missen. Om dit gat op te vullen, hebben we Hans van der Kreeke en Ruud Sokolowski gevraagd of zij het leuk vinden samen met Geert de lessen core stability/TRX en spinning te gaan geven. Beiden hebben positief gereageerd en de afgelopen twee weken hebben we met elkaar bedacht hoe we inhoud willen geven aan de lessen die Marco gaf.

Wij willen meer aandacht besteden aan het technische aspect van de trainingen. Op het gebied van zowel kracht als conditie. De basis voor dit concept is het inspanningsonderzoek. Vrijwel iedereen die bij ons sport heeft een inspanningsonderzoek gedaan; met de resultaten daarvan en met gebruikmaking van de trainingsmethodieken kunnen we veel persoonlijker training geven.

Volgende week starten Hans en Ruud met hun lessen. In de komende maand(en) willen wij samen met de sporters nadenken over een effectieve en leuke manier van lesgeven. In de lessen zullen we gebruik blijven maken van het platform van Polar.

Begeleiding coronapatiƫnten

De afgelopen tijd hebben we veel ervaring opgedaan met het begeleiden van mensen die herstellende zijn van corona. Naast de bestaande richtlijn gebruiken we hiervoor het inspanningsonderzoek. Daarmee kunnen we perfect bepalen hoe een goed herstelprogramma er uitziet.

De belangrijkste klacht die mensen na corona ervaren is vermoeidheid. Omdat wij veel kennis en ervaring hebben op het gebied van de energiestofwisseling, en weten hoe we deze positief kunnen beĆÆnvloeden, kunnen we juist mensen met dergelijke klachten erg goed helpen.

Heeft u zelf corona gehad? Of kent u iemand dat heeft gehad en met vermoeidheidsklachten kampt? Laat het ons dan weten. We helpen graag!

Leefstijlexpertisecentrum Veenendaal
Kerkewijk 31 k, Veenendaal
Facebook Twitter Instagram
Copyright LECV    |    2021