Afmelden    |    Bekijk online
Nieuwsbrief week 41

Beste sporter,

 

Mensen komen en mensen gaan. Dat is bij ons niet anders. Zoals we vorige week in de nieuwsbrief vertelden, gaat Marco ons na 14 jaar verlaten. Erg jammer, maar we staan de ontwikkeling en toekomst van Marco natuurlijk niet in de weg. Wij wensen Marco nogmaals het allerbeste toe!

 

De afgelopen tijd hebben wij niet stilgezeten en we zijn blij dat we u kunnen vertellen dat we inmiddels een goede vervanger voor Marco hebben gevonden. Nieuwe collega en leefstijlcoach Maikel neemt vanaf 1 november de taken van Marco over en pakt daarnaast nog meer taken op, in samenwerking met Dennis en Helga. We hopen dat Maikel snel zijn draai gaat vinden en kan meewerken aan nieuwe ontwikkelingen. Verderop in deze brief stelt hij zichzelf even voor.

 

In de extra nieuwsbrief van vorige week hebben we ook even aandacht besteed aan de Dutch Fitness Awards. Wij denken dat we een uniek aanbod aan diensten leveren op de thema’s beweging, voeding, ontspanning en slaap. Daarin proberen we innovatief te zijn en werken we samen met toonaangevende partijen in Nederland. Bent u met ons eens dat wij een voorloper zijn op het gebied van begeleiding op leefstijl? Dan vragen we u op ons te stemmen. Dat kan via deze pagina. Hartelijk dank alvast!

Wandelaars gezocht

Hoewel de Nationale Diabetes Challenge officieel gestopt is, gaan wij door met wandelen! Dat doen we op de woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. De groep bestaat momenteel uit 5 deelnemers, onder wie Ruud Sokolowski en Geert. Ons doel is een groepsgrootte van 15 tot maximaal 20 wandelaars volgend jaar. Loopt u mee? U hoeft geen chronische beperking zoals diabetes te hebben – iedereen mag meedoen!

Deelname kost 5 euro per keer. Tijdens de wandelingen doen we wat (losmakende) rek- en strekoefeningen. Ook organiseren we met regelmaat bijeenkomsten op het gebied van leefstijl, met de thema’s beweging, voeding, ontspanning en slaap. We vertellen hoe u zelf op een makkelijke manier meer inhoud kunt geven aan deze onderwerpen en we houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wilt u meedoen? Gezellig! U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar Ruud (info@loopinstituutruudsokolowski.nl) of Geert (geert@lecv.nl).

Recept van de maand
Wist u dat...

...door corona meer mensen gezonder willen leven? Afgelopen week stond hierover in het AD een artikel dat perfect weergeeft waarom wij ons richten op leefstijl en niet alleen op beweging. Lees hier het artikel.

Maikel stelt zich voor

Hallo, ik ben Maikel Hevel en ik kom werken bij het Leefstijl Expertise Centrum. Ik ben 28 jaar en woon samen met mijn vriendin Rosa in Ederveen, waar ik geboren en getogen ben.

Tijdens mijn hbo-opleiding Sportkunde heb ik de specialisatie leefstijl en ondernemen gedaan. Daarbij heb ik veel ervaring opgedaan met het begeleiden van verschillende doelgroepen om gezond te worden en te blijven. Na afronding van de opleiding ben ik aan de slag gegaan als verzuimadviseur in arboland. Toen kwam ik erachter dat het bureauleven niks voor mij is en dat ik wilde werken in de praktijk – met leefstijl!

En dat is waarom ik bij het LEC kom. Ik geloof er namelijk in dat een gezonde leefstijl voor iedereen beschikbaar en haalbaar moet zijn en dat niemand altijd alles zelf kan op dit gebied. Ik help graag doelen te bereiken, waarbij ik de weg ernaartoe realistisch en behapbaar wil houden.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tennissen en voetballen. Bij de tennis ben ik, als voorzitter, ook een echt verenigingsman. Naast het sporten en de verenigingen houd ik van klussen, ben ik een fanatiek bbq’er – ja, ook leefstijlcoaches bbq’en! – en  doe ik graag gezellige dingen met mijn vrienden.

U zult mij gaan leren kennen als een enthousiast en open persoon, die graag helpt met het bereiken van uw doel. U kunt altijd alles aan me vragen en ik sta voor u klaar. Tot ziens in het Leefstijl Expertise Centrum!

Leefstijlexpertisecentrum Veenendaal
Kerkewijk 31 k, Veenendaal
Facebook Twitter Instagram
Copyright LECV    |    2021