Wilbert

In september 2021 kwam ik als stagiair bij het LECV terecht toen ik op school koos voor de richting Bewegingsagogiek. Na een jaar ervaring opdoen mocht ik met een mooi cijfer mijn stage afronden. Ik zag echter dat er nog ruimte was om mij verder te ontwikkelen binnen het LECV en kreeg die mogelijkheid met een vast contract in september 2022. Mijn focus ligt met name op de begeleiding van mensen in de fitness. Wat ik het mooiste vind is dat iedereen, ook mensen die denken niet zoveel te kunnen, de mogelijkheid heeft om lekker te bewegen. En dat ik daar mijn bijdrage aan kan leveren!

Ook in mijn vrije tijd houd ik me veel met sport bezig. Mijn passie ligt al van kleins af aan bij trampolinespringen en daar ben ik ook aardig goed in! Op verschillende disciplines binnen deze sport ben ik meervoudig Nederlands kampioen. Daarnaast ben ik onderdeel van het nationale team, met wie ik 8e ben geworden op het EK in 2022.

“Excuses make today easier but tomorrow harder; discipline makes today hard but tomorrow easier.”


Diploma’s

  • Bewegingsagogiek, niveau 4

Werkervaring

  • organiseren van activiteiten voor en lesgeven aan kinderen op het gebied van turnen en trampolinespringen© 2023 Leefstijl Expertise Centrum