Ruud

Wandelcoach

Geert neemt het grootste deel van de onderzoeken voor zijn rekening. Daarbij moet gedacht worden aan inspanningsonderzoek, PPMO’s en krachtonderzoek.

“Het lijkt altijd onmogelijk tot het is verwezenlijkt.”

Nelson Mandela
Praktische inspanningsfysiologie

Feiten

Opleiding

Geert is begonnen op het CIOS in Arnhem en heeft na het CIOS de deeltijd opleiding PMT in Raalte gedaan. Na een lange periode van ziekte en revalidatie heeft Geert veel verschillende cursussen gedaan waarin hij zich heeft gespecialiseerd in het uitvoeren en interpreteren van inspanningstolerantie onderzoek.

Favoriete lessen

De lessen die Geert het liefst geeft zijn lessen core-stability / TRX en spinning. Buiten geeft Geert het liefst de hardloop lessen in de bossen rondom Veenendaal.

Aanvullende informatie

Geert is sinds 2017 bestuurslid bij branchevereniging Nl Actief. Geert houdt zich daar bezig met de ontwikkelingen in de combinatie of samenwerking zorg en fitness. Door te kijken naar de overeenkomende belangen op gebied van gezondheid, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en kostenbesparingen liggen er grote kansen voor de fitness branche.

Favorite Sport Disciplines

Geert houdt van lange afstanden. Geert komt uit het schaatsen en ambieerde m.n. de langere afstanden als marathon schaatsen. Als duursporter loopt hij graag in de bergen (trailrunning), heeft hij veel ultra lopen gedaan waaronder het NK ultralopen in Winschoten (100km) en heeft o.a. in 1999 meegedaan aan de ‘Eco-Challenge’ in Argentinië. Momenteel doet Geert vooral veel aan langlaufen en rolskiën (uiteraard de langere evenementen).

Diploma’s

  • Diploma CIOS

  • Diploma Personal Trainer (Nl Actief)

  • Certificaat ‘Interpretatie inspanningsonderzoeken’ aan ‘The Physiology Academy’ bij Dr Tim Takken (Klinisch inspanningsfysioloog) en Dr Erik Hulzebos (Klinisch inspanningsfysioloog).

  • Certificaat ‘Interpretatie (klinische) inspanningsonderzoeken’ mij de ‘Tulipmed Academy’ bij Dr. Mart van der Plas.

Lijkt het je leuk om mee te gaan met hardlopen?


Iedereen is welkom om een keertje mee te doen met een hardlooples. Hardlopen doen we in het bos met een groepsgrootte van maximaal 8 mensen. Of je nu wilt beginnen met hardlopen of al veel vaker gelopen hebt maakt niet uit, iedereen is van harte welkom.

    Leefstijl coachPersoonlijke begeleidingFitness


    Leefstijl coachPersoonlijke begeleidingFitness
    © 2020 Leefstijl Expertise Centrum Veenendaal.  ALL RIGHTS RESERVED