LeefstijlBegeleiding


Leefstijlbegeleiding of -coaching is voor mensen die hulp nodig hebben op de thema’s voeding, bewegen en ontspanning.

Leefstijlbegeleiding wordt in de vorm van de Gecombineerde Leefstijl Interventie vergoed vanuit de basisverzekering. Het gaat bovendien niet ten koste van uw eigen risico.

Bij Leefstijl Expertise Centrum werken momenteel twee geaccrediteerde leefstijlcoaches.

Inspanningsonderzoek


Bij inspanningsonderzoek gaan we zo gedetailleerd mogelijk op zoek naar de manier waarop we de intensiteit van de gekozen oefeningen zo kunnen instellen dat deze past bij de beginsituatie van de sporter en de doelstellingen die hij of zij heeft.

Bij wielrenners bepalen we bovendien de trainingszones en bekijken we met het onderzoek wat de trainingen hebben opgeleverd.

Aangepast sporten


Indien u een chronische aandoening heeft of klachten heeft aan het bewegingsapparaat, of als u iets aan uw gewicht of leefstijl wilt doen, bent u bij het Leefstijl Expertise Centrum aan het goede adres.

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met beperkingen of aandoeningen bij het oppakken van een actieve en gezonde leefstijl.

Een aangepast beweegprogramma is één van die specialiteiten. Er wordt goed gekeken naar uw beginsituatiedoor middel van onderzoek) en uw doelstellingen en naar wat u leuk vindt om te gaan doen.

Onze belangrijkste kernwaarde is maatwerk!

Fysiotherapie


De fysiotherapeute doet onderzoek naar een fysieke klacht (diagnostiek) en behandelt deze. Het onderzoek bestaat uit vragenlijsten en uiteraard fysiek onderzoek naar de klacht. De resultaten van het onderzoek worden besproken en óf ‘op basis daarvan wordt de juiste behandeling samengesteld’. Daarna start de therapeut de behandeling.

De behandelingen worden (geheel of deels) vanuit de aanvullende zorgverzekeringen vergoed.

Verzekeren


Wij zijn een professioneel advieskantoor met 2 enthousiaste Erkend Financieel Adviseurs. BXL Adviesgroep heeft ruim 30 jaar werkervaring in de financiële branche. Een persoonlijke en flexibele dienstverlening staat bij ons centraal.

In de combinatie met het Leefstijl Expertise Centrum staan we voor vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Op juist die thema’swerken we met het Leefstijl Expertise Centrum samen voor met name het bedrijfsleven. Werknemers en werkgevers hebben een gezamenlijk belang, waarbij de verzekeraar kan faciliteren en besparen op zorgkosten.

Data en rapportage


Door verzekeraars worden steeds strengere eisen gesteld aan de wijze waarop informatie opgeslagen en gedeeld wordt. In de samenwerking die bestaat tussen het Leefstijl Expertise Centrum en o.a. De Amersfoortse is daarom gevraagd om de ontwikkeling van een platform waarin iedere onderzoeker op eenduidige geprotocolleerde wijze onderzoek afneemt en de informatieverstrekking naar cliënten via een app plaatsvindt. Bovendien moet het platform voldoen aan de eisen die gesteld worden aan medische data.

Voor die waarborging is ‘M3Sport’ gevraagd de ontwikkeling van het platform en de app te realiseren. M3Sport is een gerenommeerde partij die gewend is te werken onder tijdsdruk en samen te werken met alle betrokken partijen.

M3Sport

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
    © 2020 Leefstijl Expertise Centrum Veenendaal.  ALL RIGHTS RESERVED