Centrum voor bewegen

Waar maatwerk de norm is!

Sport en bewegen

Onderzoek & Training

Sport en bewegen is belangrijk. U kunt deelnemen aan veel verschillende sport- en bewegingsactiviteiten. We proberen u hierbij zo goed mogelijk te adviseren welke activiteiten voor u het meest geschikt zijn. Hierbij baseren wij ons op uw doelstelling, de gemeten beginsituatie en uw eventuele beperkingen. U heeft de keuze uit een groot aanbod aan abonnementsvormen, aansluitend op uw doelstellingen en beschikbare tijd. Daarbij kunt u, afhankelijk van de gekozen periode, profiteren van korting. Wilt u weten of en hoe u vooruit bent gegaan, kiest u dan een abonnementsvorm waarbij u iedere 13 weken opnieuw onderzocht wordt. Uiteraard is een abonnement zonder dit onderzoek iets goedkoper. U bepaalt.


Sport & Bewegen

Seniorenfitness

Bewegen op eigen niveau

Voor mensen ouder dan 60 jaar geldt dat extra aandacht nodig is voor goede beweging. Belasting van spieren en gewrichten moet worden afgestemd op de conditie en op eventuele klachten of belemmeringen. Goed bewegen houdt u gezond, maar voorkom dat sporten nadelige effecten oplevert. De specialisten van het Leefstijl Expertise Centrum hebben hier extra aandacht voor. Samen met u maken we een passend programma.

Meer weten? Neemt u contact met ons op.


Senioren fitness

Kinderfitness

Spelen, bewegen en sporten

Spelen en sporten zijn voor kinderen tegenwoordig minder vanzelfsprekend dan vroeger. Er zijn veel verleidingen die ervoor zorgen dat kinderen niet voldoende bewegen. Terwijl dagelijks genoeg bewegen juist ook jonge mensen helpt om lekker in je vel te zitten.

Centrum voor bewegen heeft leuke en gevarieerde sport- en beweegprogramma’s, speciaal ontwikkeld voor kinderen.


Kinder Fitness

Zullen we een afspraak maken?

Voor het maken van een afspraak om te gaan bewegen of sporten, met een van de leefstijlcoaches, de fysiotherapeut of voor onderzoek neemt u contact met ons op via de mail of via onderstaand telefoonnummer.

U mag natuurlijk altijd even binnen komen wandelen voor het maken van een afspraak of om kennis te maken. De koffie staat klaar!

  Afspraak maken

  Veelgestelde vragen

  • Training

   Is een training altijd erg zwaar?

   Dat hangt sterk van uw doelstelling af. Voor een wedstrijd- of topsporter is een training vanzelfsprekend veel zwaarder dan voor een recreatieve sporter. Voordat u begint met bewegen en/of sporten, onderzoek we goed waar u staat. Met die ‘vingerafdruk’, uw doelstellingen en wensen, maken we een beweegprogramma of training die volledig op u afgestemd is. U bepaalt dan dus ook hoe zwaar uw training is.

  • Wanneer kan ik komen?

   Moet ik altijd een afspraak maken?

   In het begin is dat wel handig. De eerste 3 tot 6 keer willen we u graag kunnen begeleiden bij het bewegen of sporten. U een beetje wegwijs maken in het programma of de training die we gemaakt hebben en helpen bij het instellen van de apparatuur. Wanneer u zelfstandig aan de slag kunt laten we dat los, maar er zijn altijd mensen in de buurt aan wie u een vraag kunt stellen of die u kunnen helpen.

   Let op:

   Nu de deuren van het fitnesscentrum gefaseerd weer open mogen, zijn wij verplicht u te vragen te reserveren. Dat heeft te maken met de regels die zijn opgesteld vanuit het RIVM. U dient dus de komende tijd (vanaf 1 juli) een afspraak te maken.

  • Wat heb ik nodig?

   Wat heb ik nodig voor het sporten?

   Voor het sporten is het handig makkelijk zittende vrijetijdskleding of sportkleding te dragen. Daarnaast gebruikt usportschoenen, een bidon of dopper met water en een handdoek. Alle andere zaken die u nodig heeft voor het sporten krijgt u van ons.

    

    
  © 2020 Leefstijl Expertise Centrum Veenendaal.  ALL RIGHTS RESERVED