Afmelden    |    Bekijk online
Nieuwsbrief week 8

Beste sporter,

 

Na regen komt zonneschijn! Na maanden van regen, wind en storm zien we het weer nu langzaam verbeteren. We kunnen vaker naar buiten en dat maakt het makkelijker om naast sporten ook te bewegen. Dus pak de fiets of ga een stukje wandelen en geniet van het lekkere weer!

 

Dit is meteen ook een mooie metafoor voor de hele coronapandemie. Het gaat allemaal de goede kant op en er lijkt weer wat meer zonneschijn te komen in de maatschappij. Ook in het LECV, want we nemen - hopelijk definitief - afscheid van alle maatregelen in ons centrum! Een moment waar wij, en ongetwijfeld ook u, lang naar hebben uitgekeken. En daarmee zijn we ook weer een stap dichter bij onze volledige vrijheid.

Mededelingen
  • Vanaf vandaag gelden er geen maatregelen meer binnen het LECV. Alle maatregelen die tot deze week golden, zijn geschrapt! Dat betekent dus bijvoorbeeld geen mondkapjes, toegangsbewijzen en 1,5 meter afstand meer.
  • De komende tijd maken we een analyse van de uitkomsten van de enquête. Ook zullen we dan steekproefsgewijs mensen benaderen die hebben aangegeven open te staan voor contact. Nogmaals hartelijk dank aan de mensen die de moeite hebben genomen de enquête in te vullen!
Save the date!

2 april houden wij een open dag! Dat doen we om onszelf als leefstijlcentrum meer op de kaart te zetten. Als u ideeën heeft voor de invulling van deze dag, horen we dat graag.

We zouden het natuurlijk ook erg op prijs stellen als u uw ogen wilt openhouden voor mensen die misschien baat hebben bij onze expertise. U weet immers als geen ander hoe leuk en goed het is om bij ons te bewegen!

Wist u dat...

...Helga onlangs haar diploma heeft gehaald voor een opleiding emotie-eten? Zo kan ze de mensen die deelnemen aan een leefstijlinterventie nog beter ondersteunen bij het bereiken van hun doel!

Panneke van Anneke: taco's met gamba's en groene salsa

Het recept voor deze vissalade (voor 2 personen) vindt u hier.

Annekedote

Een vader en zijn zoon lopen door een dal. Op een gegeven moment struikelt de zoon. "Aaah!" Verbaasd kijkt hij op wanneer hij vanuit de bergen een stem hoort roepen: "Aaah!"

Nieuwsgierig roept hij: "Wie ben jij?" en hij krijgt direct een reactie: "Wie ben jij?" De jongen, nu wat geïrriteerd: "Je bent een lafaard!", waarop de stem antwoordt: "Je bent een lafaard!"

Vragend kijkt de jongen zijn vader aan. Die zegt: "Zoon, let op" en roept: "Ik bewonder jou." De stem antwoordt: "Ik bewonder jou." Vader: "Jij bent prachtig." De stem: "Jij bent prachtig." De jongen is blij verrast, maar begrijpt het nog steeds niet.

Zijn vader legt uit: "Mensen noemen dit echo, maar in feite is dit het leven. Het leven geeft altijd terug wat jij er zelf in brengt. Het is één grote spiegel van je eigen handelingen. Als je meer liefde wilt, geef dan meer liefde! Wil je meer vriendelijkheid, geef dan meer vriendelijkheid!"

Leefstijlexpertisecentrum Veenendaal
Kerkewijk 31 k, Veenendaal
Facebook Twitter Instagram
Copyright LECV    |    2021