Afmelden    |    Bekijk online
Nieuwsbrief week 4

Beste sporter,

 

Bij dezen de tweede nieuwsbrief van het duo Anneke en Maikel. Na de eerste editie van dit dreamteam hebben wij veel positieve reacties mogen ontvangen. Dank hiervoor! Wij hopen aan uw verwachtingen te kunnen blijven voldoen.

 

Deze week staat ook in het teken van de versoepelingen van de maatregelen. Wij hebben de afgelopen weken veel vertrouwde gezichten gezien van mensen die weer kwamen bewegen. Wat fijn dat dat weer kan, dit geeft ons veel energie!

 

Verder is nu de horeca weer open, en wat heeft die het lastig op dit moment. Waar we leefstijl uiteraard hoog in het vaandel hebben staan, vinden we het ook niet erg af en toe eens te genieten met een drankje en hapje - waarmee we ook nog eens de horeca steunen. We moeten het allemaal samen doen!

Vult u onze enquête in? Dank u wel!

Wij zijn erg geïnteresseerd in de mening en ideeën van onze leden. Dankzij uw feedback kunnen we ons blijven ontwikkelen! Onlangs kwamen er twee leden naar ons toe met feedback en ideeën over de groepslessen. Met hun tips kunnen we de lessen verder verbeteren en daar zijn we erg blij mee!

Om van nog meer mensen te weten te komen hoe zij over het LECV denken, hebben we een enquête gemaakt. In de vorige nieuwsbrief hadden we het er al even over. De enquête is inmiddels klaar en is te vinden via deze link. Zou u de vragen willen beantwoorden? U helpt ons hier enorm mee. Het invullen duurt ongeveer 8 minuten en gebeurt anoniem. Alvast hartelijk bedankt voor uw feedback!

U kunt bij ons gebruikmaken van de Veenendaalpas

Maakt u via de gemeente gebruik van de minimaregeling? Dan heeft u misschien wel de Veenendaalpas. Met deze pas kunt u ook bij het LECV terecht. Het tegoed is namelijk te gebruiken voor (medische) fitness en het verbeteren van uw leefstijl.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen? Mail ons of trek ons aan het trainingsjasje wanneer u bij ons bent!

Wist u dat...

…goede voeding bewezen effecten heeft op onze intelligentie en op ons uiterlijk? Je kunt je dus letterlijk mooi en slim eten!

Walnoten bijvoorbeeld worden ‘Brain Food’ genoemd vanwege het hoge gehalte aan omega 3 vetzuren, die onmisbaar zijn voor een goede werking van de hersenen. En kleurrijke groenten zitten vol bèta-caroteen; dit zet ons lichaam om in vitamine A, die vroegtijdige veroudering en beschadiging van cellen voorkomt. Eet dus lekker een worteltje, paprika of zoete aardappel tegen de rimpels!

Zo ziet u dat het belangrijk is aandacht te schenken aan goede voeding. En dit verklaart ook waarom wij bij het Leefstijl Expertise Centrum er allemaal zo goed uitzien!

Het Panneke van Anneke
Inspirerend

Wij geven mensen vaak het advies om veel te bewegen. Niet alleen sporten, maar vooral bewegen. Zo is het erg goed om veel te wandelen.

Soms vertellen mensen dat ze het lastig vinden zonder een doel zomaar een rondje te gaan lopen. Nu kwam begin deze week iemand bij ons langs die ditzelfde aangaf, maar ook met een briljante oplossing kwam.

Deze beste mevrouw heeft een grijpstok aangeschaft, die samen met een vuilniszak meegaat tijdens de wandeling. Zo kan ze tijdens dit geadviseerde ommetje rommel opruimen wanneer ze die tegenkomt. Zo heeft zij voor zichzelf toch een doel gevonden... en wat voor doel!

Petje af en wellicht een inspiratie!

Leefstijlexpertisecentrum Veenendaal
Kerkewijk 31 k, Veenendaal
Facebook Twitter Instagram
Copyright LECV    |    2021