Afmelden    |    Bekijk online
Nieuwsbrief week 50

Beste sporter,

 

Vanavond heeft het kabinet de maatregelen voor de komende tijd bekendgemaakt. Gelukkig neemt het aantal besmettingen af en deze cijfers lijken zich door te zetten. Gezien de druk op de zorg betekent dat veel goeds, zowel voor de zorgmedewerkers als voor die grote groep mensen die wacht op een behandeling.

 

We hadden gehoopt op een kleine versoepeling in de openingstijden, maar helaas heeft men weinig oog voor de positieve effecten van bewegen – de effecten op de gezondheid, waaronder de weerstand, en ook die op het welbevinden in het algemeen.

Vanuit de branchevereniging merken we dat met name de zorgdruk het uitgangspunt is voor de beslissingen rondom de maatregelen; er wordt weinig gekeken naar het aantal besmettingen en de gezondheidsschade. Het is niet anders. Tot 14 januari blijven de maatregelen grotendeels zoals ze zijn. Onderaan deze nieuwsbrief komen we hier nog even op terug.

 

Wij willen u een groot compliment maken voor de flexibiliteit die u met zijn allen laat zien. Bovendien krijgen we veel positieve reacties op de aangepaste lestijden en wordt er zelfs gevraagd of deze tijden definitief kunnen worden. Daar zullen we zeker over nadenken.

 

We hopen van harte dat u allen gezond bent en blijft. En dat wij daar, ondanks de veranderingen, een bijdrage aan kunnen blijven leveren. Als u vragen of opmerkingen heeft, deelt u deze dan alstublieft met ons. Dank u wel!

Hij reed niet stilletjes ons huisje voorbij!

Wat een prachtig gezicht was dat, vorige week zaterdag. Bij de schouw stonden tientallen schoentjes, gevuld door de Sint en LECV-piet! We waren ook verrast door de vele leuke gedichten en tekeningen die u voor ons had achtergelaten. Het liefst zouden we ze allemaal met u delen, maar dat gaat helaas niet. We hebben er daarom drie uitgezocht:

Het LECV: 4 onderdelen

Enige tijd geleden vertelden we dat we vanaf dit jaar consistenter willen zijn in het gebruik van de naam Leefstijl Expertise Centrum. Samen met Michiel Pothof van Studio Pothof en Ton Meijer van TMGraphics zijn we hard bezig ons merk te versterken. Dit doen we door een folder te maken en een eenheid te realiseren. Het LECV bestaat uit vier onderdelen:

Op de website zullen we deze onderverdeling gaan gebruiken voor de informatie over ons bedrijf: wie zijn we, wat doen we en voor wie doen we het. De komende tijd zullen we dan ook gaan gebruiken voor een herinrichting van de website. Hopelijk draagt dit bij aan onze doelstellingen. We houden u van de ontwikkelingen op de hoogte!

In het zonnetje

Kent u deze jongedame? U heeft haar vast wel eens door het pand zien dartelen of misschien in een van de lessen gezien.

We krijgen de afgelopen maanden veel complimenten over de nieuwsbrieven en met name de wijze waarop deze geschreven zijn. Nieuws schrijven is absoluut een vak; het is niet makkelijk teksten zo te schrijven dat ze voor iedereen goed te begrijpen zijn.

Anneke Kolkert is verantwoordelijk voor het redigeren van de nieuwsbrieven. Ze doet dat heel erg knap en de vele complimenten die we krijgen zijn dan ook aan haar gericht. Mocht u in de toekomst nog een compliment willen maken over de nieuwsbrieven, dan weet u vanaf nu bij wie u terechtkunt.

Jas gezocht

Sinds enkele weken is een van onze leden zijn blauwe Puma-sportjas kwijt. De jas is op zaterdag 6 november waarschijnlijk per ongeluk door iemand anders meegenomen. Heeft u hem thuis liggen? Als u de jas meeneemt naar het centrum, zorgen wij ervoor dat hij weer bij de juiste persoon terechtkomt!

Recept van de maand: erwtensoep

Deze soep hebben wij zelf al heel vaak gemaakt. Hij is heerlijk!

Maatregelen tot 14 januari

Tot 14 januari blijven de maatregelen nog zoals ze zijn. In eerdere nieuwsbrieven hebben we u verteld hoe we hiermee omgaan. Een overzicht van de actuele maatregelen vindt u op de website van Rijksoverheid.

Een aanvulling op de maatregelen van de afgelopen drie weken is het dragen van een mondkapje. Bij de in- en uitgang (op de vloertegels) dient u een mondkapje te dragen. Tijdens het sporten (op het laminaat) is dit niet meer nodig.

Leefstijlexpertisecentrum Veenendaal
Kerkewijk 31 k, Veenendaal
Facebook Twitter Instagram
Copyright LECV    |    2021