Dutch Fitness Awards 2021
Afmelden    |    Bekijk online
Stemt u op het LECV?
Dutch Fitness Awards 2021!

De Dutch Fitness Awards zijn er weer. Met deze verkiezing kan een fitnesslocatie een titel in zijn gemeente of provincie verdienen. Meer over de verkiezing leest u hier, of ga direct naar de stempagina. Niet alleen wij, maar ook uzelf kunt hiermee kans maken op een mooie prijs.

Wij zijn ervan overtuigd dat het Leefstijl Expertise Centrum veel te bieden heeft als het gaat om leefstijlbegeleiding. Met onze kennis en ervaring, en de ontwikkelingen van de afgelopen jaren, durven we onszelf wel een van de voorlopers op het gebied van leefstijl te noemen.

Leefstijl omvat 4 thema’s: voeding, bewegen, ontspanning en slaap. Voor alle thema’s kan men bij het LECV terecht. Zo kan iedereen – jong en oud, gezond en beperkt – bij ons een beweegprogramma volgen, gebaseerd op wetenschappelijk gevalideerd onderzoek. Eventueel onder begeleiding van een personal trainer.

De overige thema’s komen aan bod in Helga’s leefstijlpraktijk, die inmiddels een van de grootste is van Nederland. De praktijk werkt intensief samen met de gemeente, in de vorm van een sport- en preventieakkoord. En er zijn mooie plannen in samenwerking met leefstijlcoach Dennis.

Het LECV blijft zich ontwikkelen. Zo zijn we in de loop van de jaren verschillende initiatieven gestart, waaronder het ontwikkelen van een leefstijlinterventie voor bedrijven. En het afgelopen jaar heeft onze expertise een belangrijke rol gespeeld in de begeleiding van mensen uit met name kwetsbare groepen.


Vindt u, net als wij, dat wij een toonaangevende rol vervullen op het gebied van leefstijlbegeleiding? Dan willen we u vragen uw stem uit te brengen via deze pagina. Hartelijk dank alvast!

Leefstijlexpertisecentrum Veenendaal
Kerkewijk 31 k, Veenendaal
Facebook Twitter Instagram
Copyright LECV    |    2021