Afmelden    |    Bekijk online
Nieuwsbrief week 33

Beste sporter,

 

Wij - Helga, Floor en Geert - hebben het centrum voor ongeveer 12 dagen afgestaan aan Marco, Dennis, Helmy, Hans en Ruud. Even nergens aan denken, hoe moeilijk ook, is iets waar we wel aan toe waren. Dankzij een lieve gift van een paar van onze leden is het ons gegund even weg te zijn van alles. En daar zijn we erg dankbaar voor!

 

Wij hopen dat ook u de vakantie deze keer heeft kunnen gebruiken om de beslommeringen van de afgelopen anderhalf jaar een beetje van u af te schudden. De kop leegmaken en energie opdoen om de komende tijd het werk weer vol goede moed te kunnen oppakken. 

 

En we hopen van harte dat u gezond gebleven bent. Daar waar u misschien te maken heeft gehad met corona, hopen we dat het allemaal goed is afgelopen. Natuurlijk helpen wij u graag bij uw herstel. Laat het ons weten wanneer we iets voor u kunnen en mogen betekenen!

Afgelopen woensdagavond in Oostenrijk

Mededelingen
  • Komende week is de laatste week van het vakantierooster. Daarna zijn onze normale openingstijden weer van kracht.
  • Denkt u eraan een handdoek mee te nemen en de apparaten schoon te maken na gebruik? Vanwege corona is het belangrijk dat we voorlopig nog even extra goed letten op hygiĆ«ne en zo samen besmettingen proberen te voorkomen.
Gratis meedoen met Afvallen met Afspraken

Op 4 oktober start een nieuw programma Afvallen met Afspraken. U kunt meedoen als u bent verzekerd bij Zilveren Kruis met 3 of 4 sterren en een collectiviteit heeft waarin het programma is opgenomen. Als u zich aan de afspraken houdt, is deelname helemaal gratis!

Met Afvallen met Afspraken werkt u in 5 maanden aan het verlagen van uw BMI op een verantwoorde wijze en samen met anderen. U wordt begeleid door onder meer een leefstijlcoach en personal trainer. Hier leest u meer over het programma. Meld u aan of tip iemand die u kent! Inschrijven kan tot 13 september.

We hebben al vaker mensen met dit programma mogen begeleiden en de ervaringen zijn zeer positief. Er zijn oud-deelnemers die nog steeds bij ons sporten.

Wist u dat...

...bewegen leuk en fijn kan zijn? De meesten van u begrijpen wat we bedoelen. Er is voor iedereen wel iets wat bewegen leuk kan maken. Omdat bewegen niet in onze natuur zit maar wel essentieel is voor onze gezondheid, is het belangrijk datgene wat het leuk maakt te ontdekken en op te zoeken. Door dit dagelijks te doen kunnen we oud(er) worden met zo min mogelijk fysiek ongemak. Laat ons u helpen bij het scheppen van uw eigen voorwaarden en blijf gezond!

Leefstijlexpertisecentrum Veenendaal
Kerkewijk 31 k, Veenendaal
Facebook Twitter Instagram
Copyright LECV    |    2021