Afmelden    |    Bekijk online
Nieuwsbrief week 27

Beste sporter,

 

We zijn inmiddels alweer vier weken geopend. Na een roerige periode merken we dat er langzaam maar zeker mensen terugkomen. En we hebben ook een aantal nieuwe leden in Centrum voor Bewegen mogen verwelkomen. Dat geeft ons de energie die nodig is de draad weer op te pakken!

 

Zo hebben we inmiddels, zoals u gezien heeft, aan de voor- en achterkant een viertal vlaggen voor de deuren geplaatst. Dit weekend hopen we twee van de vier raampartijen aan de voorzijde een wat professioneler uiterlijk te geven.

 

Met deze veranderingen hopen we dat de komende tijd nog meer mensen de weg naar het Leefstijl Expertise Centrum en Centrum voor Bewegen weten te vinden.

 

Eindelijk goede berichten, nietwaar?

Blijf alstublieft uw training of groepsles reserveren

Vanwege de coronacrisis heeft u de afgelopen tijd uw sportmoment bij ons moeten reserveren. Hoewel de situatie er in Nederland sterk op vooruit is gegaan, is er ook nog steeds reden voor voorzichtigheid. We weten niet wat de komende maanden gaan brengen; de onzekerheid over de versoepelingen en maatregelen blijft voorlopig nog even bestaan. We willen het reserveren er daarom graag in houden en verzoeken u vriendelijk zich via de app of de incheckcomputer aan te melden voor uw training of groepsles.

Vakantierooster van 19 juli tot en met 28 augustus

In verband met de vakantietijd geldt van 19 juli tot en met 28 augustus een vakantierooster. Dat betekent de volgende wijzigingen:

  • De fitnesszaal is tussen 13.00 en 17.00 uur gesloten. Op vrijdag sluiten we om 13.00 uur.
  • 16 tot en met 27 augustus komen de lessen Fit en Shape te vervallen.

Het complete rooster vindt u als pdf-bestand door hier te klikken.

Recept van de maand
Petra vertelt

Toen wij een aantal jaar geleden op zoek waren naar een goede sportschool met begeleiding voor onze topsportende zoon met astma, kwamen we terecht bij Centrum voor Bewegen. Geert kon hem als ervaringsdeskundige goed helpen, en de resultaten konden we ook gebruiken in de gesprekken met de artsen.

Thuis vertelde hij enthousiast over de TRX-lessen, waarop we een eigen TRX kochten. Toen ik hiermee ook een poging waagde, bleek dat aan mijn ‘core’ nog best wat te verbeteren was! En dat kan ik wel gebruiken met mijn fysiek zware baan in de zorg. Ik sport best veel – ik doe aan wandelen, hardlopen, mountainbiken -, maar mijn core trainde ik nooit. Dus maar eens mee naar een TRX-training!

Nou, dat was superleuk en stoer, maar ook confronterend. Maar mijn motto: maak van je zwakke punten je sterke punten. Gelukkig ga ik met mijn enthousiasme, optimisme en leergierigheid een uitdaging niet uit de weg. Geen berg is te hoog en geen ravijn te diep. En natuurlijk helpen humor en wat zelfspot hier ook bij!

Dus nu hang ik elke week een aantal keer in de TRX en daarvan heb ik, ook op mijn werk, veel profijt. En de spinninglessen zijn goed voor de conditie, wat met mijn eigen astma ook van groot belang is. Ik ben zo al 25 jaar van de medicatie af en dat motiveert me sterk mijn conditie op peil te houden.

Ik was nooit zo van de sportscholen; ik sportte liever buiten. Maar het LECV is kleinschalig, gezellig, relaxed en motiverend. En in een groep doe je net dat stapje extra. De combinatie met leefstijl is ook erg interessant: alles in je lichaam staat met elkaar in verbinding. Kortom: sport bij LECV, want zij denken met je mee :)

Leefstijlexpertisecentrum Veenendaal
Kerkewijk 31 k, Veenendaal
Facebook Twitter Instagram
Copyright LECV    |    2021