Afmelden    |    Bekijk online
Nieuwsbrief week 7

Beste sporter,

 

Aanstaande dinsdag is er weer een persconferentie door premier Mark Rutte. De signalen die hij gisteren afgaf, waren niet erg positief. Vanuit NL Actief wordt komend weekend een mediacampagne gestart met de boodschap dat de fitnessbranche op een veilige wijze kan omgaan met de problemen zoals die momenteel door de regering worden geschetst. Dat het mogelijk is tonen wij dagelijks aan door slechts een kleine groep mensen tegelijkertijd te ontvangen en individueel te begeleiden. We zijn erg benieuwd naar de ontwikkeling in de komende dagen.

Doet u mee met een lesje Bootcamp?

Met dat mooie weer voor de deur dachten we dat het wel leuk was om eens even naar buiten te gaan. Met iedereen die dat ziet zitten doen we graag – uiteraard volgens de regels – een uurtje Bootcamp op woensdag 24 februari om 16.00 uur, vanaf de Slaperdijk.

Voor de mensen die denken: oké, dat wordt dus een uur buffelen en door de modder rollen en afzien – nee hoor, bootcamp is bij ons een rustige combinatie van wandelen/joggen en oefeningen core stability. We hebben dit afgelopen zomer ook gedaan en het is de deelnemers (en ons) erg goed bevallen! Wilt u ook gezellig mee? Geef u op via de groepsapp, als u daar al in zit, of anders via marco@lecv.nl. De les wordt gegeven door Marco en/of Geert.

Deze les is in eerste instantie eenmalig, maar we willen de bootcamp binnenkort weer structureel wekelijks gaan doen wanneer het voorjaar zich definitief heeft gemeld! 

Recept van de maand
Wist u dat...

Wist u dat je, wanneer je wandelt, vooral vetten verbrandt? Zoals u in de nieuwsbrief van vorige week heeft gelezen, doet een wandeling veel met je mentale én fysieke gezondheid. Vanuit mijn expertise kan ik (Geert) dit bevestigen. Met een dergelijke rustige training leer je je lichaam om bij inspanning vooral gebruik te maken van vetten, in plaats van koolhydraten. En dat is heel goed, want van vetten hebben we meer en krijgen we meer energie! Maak dus iedere dag een Ommetje en help je lichaam de juiste dingen te doen!

Even voorstellen!

Sinds eind vorig jaar is bewegingsagoog Thomas de Vries onderdeel van ons team. Via deze weg stelt hij zich graag aan u voor.

Ik ben Thomas de Vries, ik ben 24 jaar en ik woon in Veenendaal samen met mijn verloofde Sanne.

In 2014 ben ik op mijn 17e begonnen als stagiair bij Centrum voor Bewegen, toen nog aan de Plesmanstraat. Na mijn stage ben ik een aantal jaren in het centrum blijven werken, alvorens mijn grootste droom achterna te gaan: werken bij Defensie. Hier heb ik 3 mooie jaren mogen doorbrengen. Helaas heb ik op een onfortuinlijk moment een vervelend ongeval gehad, waardoor ik mijn functie niet meer mag uitvoeren. Vanuit Defensie ben ik nu weer in dienst bij Centrum voor Bewegen, als bewegingsagoog.

Mijn passie is het begeleiden van mensen en hen activeren om te bewegen. Dit zijn belangrijke onderdelen van mijn werk als bewegingsagoog. Aandacht en empathie staan hierbij aan de basis en dat maakt dat ik het werk zo leuk vind! Verder geef ik graag de groepsles core stability op de woensdagavond. Het mooie aan core stability vind ik de toepassing van eigen kracht, functionaliteit en balans.

In mijn vrije tijd hardloop en wandel ik veel; het liefst in de Ardennen in België. Wil je meer van me weten? Schroom niet om een praatje te maken in de sportzaal!

Leefstijlexpertisecentrum Veenendaal
Kerkewijk 31 k, Veenendaal
Facebook Twitter Instagram
Copyright LECV    |    2021