Afmelden    |    Bekijk online
Nieuwsbrief week 35

Beste sporter,

Hoewel het voor sommigen nog steeds (of weer) vakantietijd is, draait ons sportcentrum weer op volle toeren! Fijn om iedereen weer te mogen begroeten en ook mooi om te zien hoe eenieder het sporten en bewegen weer oppakt. Ondertussen zijn ook de scholen weer begonnen en dat betekent dat wij onze eerste stagiair mogen verwelkomen. Hieronder stelt hij zich even voor.


Momenteel zijn we bezig met een heerlijke nazomerse opruiming. Bent u iets kwijt? Controleer dan verderop of er misschien nog iets in onze goedgevulde krat met gevonden voorwerpen zit.
En natuurlijk vindt u ook in deze nieuwsbrief weer een lekker recept en wat wijze lessen of leuke anekdotes. Veel leesplezier!

We krijgen een nieuwe stagiair

Zoals al in de inleiding aangegeven verwelkomen wij onze eerste stagiair voor aankomende schooljaar. Hij stelt zich kort voor:

"Mijn naam is Tygo Hulsebos. Ik ben 17 jaar oud en ga naar het derde jaar van de opleiding Sport en bewegen. Ik doe zelf aan atletiek en dan met name de meerkamp. Ik vind het ook leuk om te basketballen in mijn vrije tijd. Ik wil bij deze sportschool gaan stagelopen omdat ik graag mensen wil begeleiden in de sport. Ik heb van een docent op school vernomen dat bij deze sportschool goede begeleiding aanwezig is en dat vind ik heel fijn. Ik hoop hier vooral veel nieuwe kennis op te gaan doen. En ik verheug mij op de stage en om jullie allemaal te leren kennen."

We zien Tygo hier vanaf volgende week. Welkom bij het Leefstijl Expertise Centrum Tygo!

Wist u dat...

...de nieuwsbrief in het vervolg elke 3 weken geschreven zal worden in plaats van elke 2 weken?

Op basis van feedback hebben we besloten dat de frequentie van de nieuwsbrief iets omlaag mag. Mochten er in de tussentijd belangrijke mededelingen zijn die niet kunnen wachten op de volgende nieuwsbrief, dan krijgt u van ons alleen die korte mededeling toegestuurd.

Bent u misschien iets kwijt?

Onze krat met gevonden voorwerpen begint behoorlijk over te lopen en daarom hebben we besloten actie te ondernemen. We hebben alle spullen uitgestald en er een foto van gemaakt, die hier te vinden is.

Kijk even goed of er iets van u tussen zit, zodat u het kunt komen ophalen. We laten de spullen in de maand september nog voor u liggen op het centrum; daarna gaat alles wat overblijft naar een goed doel!

Panneke van Anneke: Gevulde zoete aardappel met pulled chicken

Het recept voor deze gevulde zoete aardappel vindt u hier.

Annekedote

Diƫten...

Velen van ons hebben hier al eens mee te maken gehad. De een zegt dit, de ander zegt dat. Wie moet je nog geloven? (Ons natuurlijk!)

Van de week heb ik met enkele mensen een leuk gesprek gehad over voeding. Een van deze mensen had het over koolhydraatarm eten, waarop de ander zei: "Nee, je moet eiwitrijk eten!"

"Voor iedereen is een eetpatroon heel persoonlijk", zei ik toen. "Wat voor de een goed is, is niet altijd voor de ander even goed! Zo volg ik een kiwi-dieet." Op dat moment was iedereen even stil. Tot iemand vroeg: "kiwi-dieet, wat is dat?" Waarop ik antwoordde: "Ik eet alles, behalve kiwi..."

Leefstijlexpertisecentrum Veenendaal
Kerkewijk 31 k, Veenendaal
Facebook Twitter Instagram
Copyright LECV   |   2022