Afmelden    |    Bekijk online
Nieuwsbrief week 33

Beste sporter,

 

De zomervakantie lijkt weer ten einde te komen. Alhoewel vakantie natuurlijk heerlijk is, zijn wij ook blij iedereen weer te zien in het centrum! De mooie vakantie verhalen doen ons goed, maar vooral dat iedereen er weer is doet ons nog beter. Ook is Maikel weer terug en zal de nieuwsbrief als vanouds weer voor zijn rekening nemen. Helaas nog zonder Anneke in verband met haar vakantie. Er zal dus niet geredigeerd worden, dus graag uw begrip voor Maikel in het geval van foutjes of onduidelijkheden. Hij vindt het namelijk een beetje spannend zo zonder Anneke...

Dat terzijde, met het einde van de vakantie, begint ook het normale leven weer. Zo zal o.a. het rooster weer veranderen. Ook begint school weer en betekent dit dat er ook weer stagiaires beschikbaar komen!

Hieronder meer over wat nu de status is en waar we weer naartoe gaan na de vakantie.

Interne zaken

Zoals net al aangegeven komen stagiaires weer beschikbaar. Tot nu toe hebben we 1 vroege vogel die zich al aangemeld heeft bij ons centrum. In de volgende nieuwsbrief zal deze stagiaire zich even voorstellen en krijgen jullie meer te weten, voor nu blijft het alleen bij deze korte mededeling.

Verder komt ook ons zomerrooster ten einde. Vanaf nu is ons normale rooster weer van kracht. Dit geldt daarmee dan ook meteen voor de groepslessen. Voor de zekerheid vindt u hier de openingstijden en het groepslessen rooster.

Nieuwe evenementen/initiatieven

Op dit moment hebben wij zelf geen nieuwe evenementen of initiatieven. Maar dit betekent natuurlijk niet dat we stilzitten!

Op dit moment lopen er veel projecten en initiatieven, maar uiteraard blijven we graag in beweging. Graag willen wij ook onze sportende leden hierbij betrekken en vragen om inbreng. Heeft u nu een leuk idee of initiatief dat wij in het centrum zouden kunnen ondernemen? Laat het dan weten! Wij staan open voor suggesties en leuke mogelijkheden om onszelf en ons aanbod te verbeteren. Deze kunt u versturen naar maikel@lecv.nl en wij gaan er dan naar kijken.

Wist u dat...

... Onze Anneke helemaal zelf op de fiets naar de Ardennen is gefietst?

Helemaal in haar eentje (uiteraard niet elektrisch) heeft zij haar bestemming bereikt in de Ardennen, waar zij onder luid applaus van haar familie het kampement binnen fietste.

Chapeau Anneke, knap gedaan!

Wilt u meer weten over deze reis? Vraag het haar gerust, ze verteld graag haar ervaring.

Panneke van Anneke: Maaltijdsalade met broccoli en feta

Het recept voor deze maaltijdsalade vindt u hier.

Annekedote

Vandaag een korte anekdote over groeipijn, die ik erg toepasselijk vindt voor de huidige tijd van het jaar.

Ik had het deze week met iemand over klachten die je kan hebben bij groeipijn. We hadden hier een goed gesprek over, totdat iemand ons kwam onderbreken met een grote glimlach op het gezicht.

"groeipijn..?" vroeg hij, "dat is toch de pijn die je voelt als je na de vakantie weer op de weegschaal stapt?"...

Leefstijlexpertisecentrum Veenendaal
Kerkewijk 31 k, Veenendaal
Facebook Twitter Instagram
Copyright LECV   |   2022