Afmelden    |    Bekijk online
Nieuwsbrief week 31

Beste sporter,

 

Zoals u wellicht weet is Maikel met vakantie. We hebben gevraagd (eigenlijk verwacht) dat hij zijn vakantie even zou onderbreken voor het schrijven van de nieuwsbrief, maar dat was volgens hem niet de bedoeling. Daarom is het deze week weer een keertje Geert die samen met Anneke de brief voor zijn rekening neemt. Mocht de nieuwsbrief wat tegenvallen, dan daarvoor onze welgemeende excuses.

Twee weken geleden gaven we aan dat we met onze airconditioning een goed klimaat hebben om te sporten. Die airco hangt er nog steeds, en we krijgen er veel positieve opmerkingen over! Waarmee we maar willen zeggen dat u uw training daar niet om hoeft te laten, ook wanneer volgende week de temperaturen weer oplopen. Laat u zich vooral niet tegenhouden en kom lekker afkoelen!

Groepslessen zijn er voor iedereen!

Het vakantierooster, met ook de aangepaste groepslestijden, is u inmiddels wel bekend. Goed om te weten dat de groepslessen, ook nu in de zomer, niet verboden zijn! Als het u leuk lijkt kunt u gewoon aansluiten bij een van de lessen. Ook als u het alleen maar een keertje wilt uitproberen.

U kunt kiezen uit verschillende lessen. Zo kunt u deelnemen aan een les op muziek van Helga - vooral erg in trek bij de dames - of aan een les krachttraining of spinning van Geert. Tijdens de krachttraining komen alle belangrijke spiergroepen aan bod, wat ook erg goed is voor mensen met fysieke klachten, zoals rugklachten. Spinning is vooral geschikt voor mensen de willen werken aan hun conditie en/of gewicht.

Het mooie is dat iedereen op zijn eigen niveau kan meedoen en dat er geen basisconditie of -kracht nodig is. Wij hebben veel ervaring met het geven van groepslessen en zorgen in de lessen steeds voor differentiatie, zodat iedereen naar eigen kunnen meedoet. Zo doet u uw eigen training, maar wel gezellig samen! Wij kunnen de lessen ook toespitsen op uw wensen en doelen als u die heeft.

Wij nodigen iedereen van harte uit een keer mee te doen. Een erg leuke afwisseling van uw fitnessprogramma!

Wist u dat...

...Geert zo gek nog niet is?

Ook wij waren verbaasd toen we dit artikel onder ogen kregen. Tja, moeten we tot onze verrassing toegeven dat Geert nog wel eens iets verstandigs te zeggen heeft!

Wellicht toch goed om wat meer aandacht aan die aardige en, zoals we nu merken, best slimme jongeman te geven.

Leefstijlexpertisecentrum Veenendaal
Kerkewijk 31 k, Veenendaal
Facebook Twitter Instagram
Copyright LECV   |   2022