Afmelden    |    Bekijk online
Nieuwsbrief week 29

Beste sporter,

 

Het zomerrooster is inmiddels 2 weken van kracht en er is veel opkomst in de ochtend en de avond. Goed om te zien! Met de airconditioning in het centrum hebben we natuurlijk ook een goed klimaat om te blijven sporten.

Vanwege de rust tijdens de zomer zijn deze en komende nieuwsbrieven minder lang dan gebruikelijk. Maar van de ontwikkelingen die er wel zijn, houden we u natuurlijk gewoon op de hoogte.

De vakanties van het personeel zijn begonnen en voor sommigen zelfs al bijna voorbij. Hieronder een klein overzicht van wie wanneer op vakantie is, zodat u ook weet wie u in het centrum treft.

Overzicht vakanties
  • Geert en Helga zijn vanaf maandag 25 juli weer te vinden in het LECV. Zij zijn twee weken geleden voor hun vakantie vertrokken naar het prachtige Oostenrijk.
  • Joël is op vakantie sinds donderdag 21 juli. Hij is tien dagen weg en is op maandag 1 augustus weer terug.
  • Maikel volgt op 24 juli met zijn vakantie, die twee weken duurt. Hij is vanaf maandag 8 augustus weer in het centrum te vinden. 

Het zomerrooster is nu ook op de website te vinden. Houdt u er daarnaast rekening mee dat de groepslessen op dinsdagavond vervallen.

Heeft u vragen over het rooster of de vakanties? Stel ze ons gerust.

Wij zoeken er nog steeds een collega bij!

Bent of kent u iemand die in het LECV zou willen en kunnen werken? Klik dan hier om naar de vacature te gaan!

Wist u dat...

...de hoogste temperatuur ooit gemeten 57,7 graden Celsius is? Dit was in de Sahara in het jaar 1922. Dan valt die 38 graden in Veenendaal toch best wel mee...

Als we maar genoeg drinken en er genoeg bij stilstaan, komen we zo'n dag wel door!

Panneke van Anneke: klassieke Gazpacho

Het recept voor deze pasta vindt u hier.

Leefstijlexpertisecentrum Veenendaal
Kerkewijk 31 k, Veenendaal
Facebook Twitter Instagram
Copyright LECV   |   2022