Afmelden    |    Bekijk online
Nieuwsbrief week 27

Beste sporter,

 

Niet alleen aan het weer, maar ook aan de rust in de sportzaal is te merken dat de zomer is begonnen. We willen in deze brief daarom nog even stilstaan bij het zomerrooster, met daarbij nu ook de aanpassingen in het groepslesrooster.

 

Tommy, Diego en Joël zijn inmiddels klaar met hun stage: deze week was hun laatste week. Wij willen hen enorm bedanken voor hun inzet en positieve uitstraling in de zaal! De coronacrisis heeft hen de stage niet gemakkelijk gemaakt, maar toch hebben zij alleen hun stage met een voldoende afgerond. Wilbert is de komende weken nog op woensdag in de zaal te vinden om mensen te begeleiden, maar ook hij heeft al een voldoende te pakken. Tommy en Diego wensen we alvast veel succes met hun volgende stappen in studie en werk!

Zomerrooster en groepslessen

Tijdens de zomerperiode van 11 tot en met 20 augustus zijn er enkele aanpassingen aan het groepslesrooster:

  • De lessen op dinsdagavond (core stability en spinning) komen te vervallen. Dit geldt voor de gehele periode.
  • De lessen Fit & Shape komen te vervallen in de periode van 11 tot en met 24 juli.

Zoals al eerder aangekondigd is de fitnesszaal doordeweeks gesloten tussen 12.30 en 18.00 uur. Hieronder vindt u nog een keer het rooster, zoals dat nu ook in het LECV hangt.

Wij zoeken een nieuwe collega!

Wij zijn op zoek naar een collega voor in de fitness. We zoeken iemand die beschikbaar is tussen de 24 en 40 uur per week voor ondersteuning in de fitnesszaal en eventueel bij de groepslessen. Iemand die een opleiding heeft gedaan tot fitnesstrainer, bewegingsagoog, leefstijlcoach of iets soortgelijks.

 

Bent of kent u iemand die interesse heeft en wil werken in het leukste sportcentrum van Nederland? Wij ontvangen graag een cv en motivatie via info@lecv.nl. Even bellen mag ook!

Voordelig sporten voor mensen met een smalle beurs

De laatste tijd zijn wij druk bezig geweest met het Fitness Loont-project. Het project maakt het voor mensen met een zogenoemde smalle beurs (minimuminkomen +20%) mogelijk om te sporten met subsidie van de overheid. Wij hebben hiervoor nog 8 plekken beschikbaar!

Kent u iemand die in aanmerking komt voor het project en graag zou willen sporten bij ons? Trek een van ons even aan de jas, of stuur een mail naar info@lecv.nl. Aanmelden kan nog tot en met 15 juli.

Wist u dat...

...sporten energie geeft, zelfs wanneer je moe bent?

Wanneer je slecht hebt geslapen, lig je waarschijnlijk het liefst de hele dag Netflix te kijken op je bed. Toch kun je beter even een rondje gaan wandelen of zelfs je fitnesstraining doen in het LECV! Uit onderzoek van de Universiteit van Georgia is gebleken dat met sporten het gevoel van energie toeneemt. Dit was het geval bij maar liefst 91% van de deelnemers van het onderzoek. Deze energieboost zorgde tegelijkertijd voor een verbeterde stemming.

Dus wanneer je moe bent en geen zin hebt om te bewegen, is dat juist hetgeen wat je nodig hebt om je beter te voelen!

Panneke van Anneke: Italiaans vispakketje

Het recept voor het Italiaanse vispakketje vindt u hier.

Annekedote

Een oude indiaan nam zijn kleinkinderen op schoot. "Er woedt een strijd diep in mezelf", zei hij. "Een strijd tussen twee wolven. Eén wolf staat voor vreugde, vrede, hoop, gulheid, nederigheid, vriendelijkheid, empathie, sereniteit en vriendschap. De andere wolf representeert afgunst, woede, verdriet, hebzucht, egoïsme, zelfmedelijden, schuld, minderwaardigheid, arrogantie en angst. Die strijd tussen de twee wolven woedt ook bij jullie, elke dag weer.”

De kinderen lieten dit even bezinken, tot uiteindelijk een van hen vroeg: “En welke van de twee wolven wint?”

"De wolf die je het meeste voedt", antwoordde de oude man.

Voed dus de juiste wolf in jezelf! Wel met gezonde voeding uiteraard.

Leefstijlexpertisecentrum Veenendaal
Kerkewijk 31 k, Veenendaal
Facebook Twitter Instagram
Copyright LECV   |   2022