Afmelden    |    Bekijk online
Nieuwsbrief week 39

Beste sporter,

 

De afgelopen periode was voor niemand makkelijk. En het was een tijd waarin mensen de ruimte hadden om na te denken over hun leven, en een eventuele nieuwe fase daarin. Daar hebben wij momenteel ook mee te maken.

 

Marco werkt al vanaf het prille begin bij het LECV. Hij heeft alle ontwikkelingen meegemaakt en is daar bovendien vaak intensief bij betrokken geweest. Ook Marco heeft de afgelopen tijd nagedacht over een nieuwe fase en de beslissing genomen iets anders te gaan doen. Verderop schrijft hij hierover een stukje.

 

Wij, Helga en Geert, respecteren Marco's beslissing. Hoewel we erdoor verrast waren, hadden we ook rekening gehouden met de mogelijkheid dat hij ergens anders een toekomst wilde opbouwen. Wij wensen Marco het allerbeste toe en hopen dat hij het in zijn nieuwe baan erg naar zijn zin gaat krijgen. Veel geluk en succes Marco!!

 

We voeren momenteel al gesprekken met sollicitanten, om zo tijdig een passende kandidaat en nieuwe collega te kunnen introduceren. En gelukkig hebben we verder nog een sterk team paraat. Zo is Dennis Veer, die ook al een hele tijd bij het LECV werkt, inmiddels meer dan zomaar een collega. Ook door onze leden wordt Dennis zeer gewaardeerd: hij is vakkundig en, net als Marco, erg toegankelijk en sociaal. En Helga en Dennis hebben al afspraken gemaakt voor het uitbouwen van Praktijk voor je Leefstijl. Wij zien de komende tijd dan ook met vertrouwen tegemoet!

U hoeft niet meer te reserveren

Met de versoepeling van de coronamaatregelen is het niet meer nodig dat u uw training reserveert. Wel blijft dit gewoon mogelijk, bijvoorbeeld voor als u het leuk vindt om te zien wie er allemaal bij de volgende groepsles zijn!

Marco verlaat het LECV

Lieve mensen,

Na 14 mooie jaren heb ik besloten mijn baan op te zeggen bij Centrum voor Bewegen en een nieuw avontuur aan te gaan in een heel andere sector. Deze maand rond ik mijn werkzaamheden binnen het centrum zo goed mogelijk af, waarna ik op 1 november begin met mijn nieuwe baan.

De afgelopen jaren was het een komen en gaan van veel leuke mensen, maar er waren ook heel veel mensen die hier, net zoals ik, al jaren sporten. Mensen met wie ik een leuke en warme band heb opgebouwd. Dat contact met jullie zal ik erg gaan missen. Soms slap ouwehoeren – nouja, zeg maar gerust vaak –, maar tegelijkertijd ook serieus bezig zijn met datgene waarvoor jullie komen: bewegen!! (Oké, ik hoor sommigen nu denken: die Marco heeft me ook vaak zat van het werk gehouden ?.)

Hierbij wil ik graag iedereen, inclusief alle collega’s, bedanken voor de leuke tijd!

Op pad met Fit & Shape

De vakantieperiode was voorbij en de herfst hing al een beetje in de lucht. Dat was het moment dat de dames van Helga's Fit & Shape-les nog een gezellige picknick organiseerden. Iedereen trok de mooiste schalen uit de kast en legde daar de meest verrassende en lekkerste gerechtjes of hapjes op. Stoeltje mee, wijntje erbij... We hebben veel gelachen en het was reuzegezellig! Iedereen was het met elkaar eens: voor herhaling vatbaar!

Ingrid

Wist u dat...

...je niet in de groep van Helga hoeft te zitten om samen iets leuks te kunnen gaan doen? 

Hiermee willen we iedereen - de deelnemers aan groepslessen, maar ook de mensen met een fitnessprogramma - uitdagen het initiatief te nemen samen met ons een uitje te organiseren. U kunt bijvoorbeeld denken aan een gezellige wandeling of een rondje mountainbiken, en uiteraard kan dit vergezeld gaan van een picknick. Beter goed gejat...

Heeft u een leuk idee? Neem contact op met Geert en dan gaan we het regelen!

Leefstijlexpertisecentrum Veenendaal
Kerkewijk 31 k, Veenendaal
Facebook Twitter Instagram
Copyright LECV    |    2021